دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
وزیر دفاع

حوزه/ وزیر دفاع مزاحمت برای نفتکش‌های ایرانی را خلاف مقررات و امنیت بین الملل دانست و گفت: در صورت تشدید مزاحمت‌ها، پاسخ قاطع و محکم می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، امیر حاتمی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت‌وگویی مزاحمت نیروهای آمریکایی را نوعی راهزنی دریایی دانست و تاکید کرد: البته سیاست ما هم کاملا روشن است و فکر می‌کنم هم سازمان‌های بین المللی و هم کشورهایی که نسبت به مقررات و همین طور امنیت آبراه‌ها حساس هستند باید حتما به این موضوع عکس العمل نشان دهند.

وی افزود: به صراحت اعلام کرده ایم هیچ گونه مزاحمتی را تحمل نخواهیم کرد و اگر مزاحمت‌ها ادامه پیدا کند و تشدید شود هم آمریکا و هم دیگران می‌دانند که پاسخ قاطع و محکمی را خواهند گرفت.

وزیر دفاع همچنین در خصوص خباثت آمریکا برای جلوگیری از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران، گفت: آمریکایی‌ها به اشتباه یا از روی خباثت و دشمنی مرتب یک حرف غلط را در حق مردم ایران بیان می‌کنند در مورد اینکه تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران نباید لغو شود. در حالی که اصولا در برجام چیزی به نام تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.

وی با اشاره به ظلمی که تحت عنوان محدودیت‌های خرید و فروش تسلیحات به مدت پنج سال برای جمهوری اسلامی ایران پیش بینی شده بود، افزود: البته این محدودیت هم محدودیت کاملی نبود و ما می‌توانستیم در این پنج سال هم با مراجعه به شورای امنیت خرید و فروش داشته باشیم، اما با توجه به خباثت‌هایی که آمریکایی‌ها دارند متصور نبودیم که مراجعه به شورای امنیت هم فایده‌ای داشته باشد و به همین دلیل مراجعه نکردیم.

امیر حاتمی در ادامه گفت: این روزها، محدودیت‌ها در حال رفع شدن است و آمریکایی‌ها در حال دست و پا زدن هستند تا اجازه ندهند این محدودیت رفع شود، اما این یک حق مسلم برای ایران و غیرقابل اغماض است.

وزیر دفاع همچنین تاکید کرد: امریکایی‌ها به دلیل اینکه از برجام خارج شده اند حق استناد به برجام را ندارند. چه برسد به اینکه بخواهند با تکیه بر آن و با یک دروغی به نام جلوگیری از لغو تحریم ها، مانعی را ایجاد کنند. آن محدودیت ما برابر تاریخی که در قطعنامه ۲۲۳۱ هست در ماه‌های آینده لغو خواهد شد و ما هم از این حق استفاده خواهیم کرد.

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha